Η Εταιρεία

η-εταιρεία-αρζόγλου

"ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ"

Η εταιρεία επίπλων Αρζόγλου κατέχει προνομιακή θέση στο χώρο του επίπλου και της σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικών χώρων εδώ και 40 χρόνια. Από την αρχή της διαδρομής της η εταιρεία κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, βασιζόμενη στην ποιότητα και τις διαχρονικές αισθητικές λύσεις που προσφέρει. Η πολύχρονη εμπειρία, η έμπνευση, οι επιλογές και οι υψηλοί στόχοι του ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Αρζόγλου, είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας δυναμικής επιχείρησης κατασκευής αλλά και εισαγωγής επίπλων, διακοσμητικών αντικειμένων και φωτιστικών. 

Σε σχέση πάντα με την υπογραφή της ποιότητας και τις διεθνείς τάσεις διακόσμησης προτείνουμε κομμάτια ενδεικτικά του συγχρόνου design, προσαρμοσμένα ωστόσο στην φιλοσοφία και την προσωπικότητα του πελάτη. 

Πολιτική μας είναι η συνεχής φροντίδα για την διατήρηση της αισθητικής και ποιοτικής στάθμης των προϊόντων μας, καθώς επίσης και του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών μας. Παρέχουμε μελέτη ολοκληρωμένων λύσεων διακόσμησης και διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων. Ειδική ομάδα επαγγελματιών αρχιτεκτόνων και  διακοσμητών φροντίζει γι αυτό, συνεργαζόμενη πάντα με τον πελάτη. 

Κάθε έπιπλο με την υπογραφή Αρζόγλου είναι αποτέλεσμα μιας ακούραστης αισθητικής έρευνας και υψηλής επιλογής των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Άλλωστε το λογότυπο “ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ” εμπεριέχει την φιλοσοφία της εταιρείας. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος που σε αυτόν “οικοδομούμε”. Πιστεύουμε στα άριστα υλικά κατασκευής και στο άψογο after sales service. Έτσι το αποτέλεσμα είναι πάντα χώροι υψηλής αισθητικής τελειότητας και αρμονίας, χώροι που φέρουν την υπογραφή και την ποιότητα της εταιρείας ΑΡΖΟΓΛΟΥ.

info@atwa.gr