logo-gr

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου στη διεύθυνση arzoglou@arzoglou.com ή με σχετική τηλεφωνική εντολή  στην Εταιρία σε εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός 48 ωρών από την λήψη του  αυτοματοποιημένου επιβεβαιωτικού της παραγγελίας e-mail ή το αργότερο, μόλις λάβετε  τηλεφωνική κλήση ή e-mail από την Εταιρία για την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας,  και εφόσον πραγματοποιηθεί εμπρόθεσμα, κατά τα ανωτέρω, το ποσό επιστρέφεται στον  πελάτη με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό ή στην χρεωστική/πιστωτική κάρτα,  ανάλογα με τον τρόπο πραγματοποίησης της αρχικής καταβολής. Η επιστροφή του  χρηματικού ποσού αγοράς λαμβάνει χώρα κατόπιν αποστολής του επιβεβαιωτικού  μηνύματος ακύρωσης της παραγγελίας από την Εταιρία. 

Με το δεδομένο ότι τα προϊόντα της Εταιρίας μας διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και η  αξία τους προκαταβάλλεται από εμάς στον προμηθευτή, ακυρώσεις μετά την παραλαβή  του προϊόντος δεν γίνονται κατ’ αρχήν δεκτές. 

Κατά την περίπτωση επιστροφής προς αντικατάσταση ή διόρθωση για διαπιστωμένες  φθορές ή ελλείψεις, για τις οποίες ευθύνεται η Εταιρία, όπως αναλυτικά θα αναφερθεί  κατωτέρω, η Εταιρία επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς. Το ποσό τυχόν απομείωσης της  αξίας του προϊόντος κατά το χρόνο επιστροφής για λόγους πέραν των διαπιστωμένων υπ’  ευθύνη του πωλητή ελλείψεων, το κόστος συναρμολόγησης, ανέλκυσης, μεταφοράς και  οποιαδήποτε άλλα έξοδα και αμοιβές υπέρ τρίτων καταλογίζονται στον πελάτη και δεν  επιστρέφονται, παρά μόνο η τιμή αγοράς, εφόσον ισχύουν οι σχετικές προϋποθέσεις που  αναφέρονται κατωτέρω. 

Σε κάθε περίπτωση, το επιστρεφόμενο προϊόν οφείλει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με  αυτήν της παραλαβής του, χωρίς ελλείψεις και φθορές, με τις ετικέτες και οποιαδήποτε  άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συσκευασίας τα οποία συνοδεύουν το προϊόν άθικτα,  ενώ πρέπει να ακολουθείται από οποιοδήποτε έγγραφο, συμπεριλαμβανομένου του  νόμιμου παραστατικού, συνόδευε αυτό κατά την παράδοση. Η Εταιρία δικαιούται να μην  αποδεχθεί την παραλαβή επιστρεφόμενων προϊόντων, τα οποία φέρουν, πέραν των ήδη  υποδειχθέντων ελαττωμάτων, σημεία περαιτέρω φθοράς, χρήσης, τριβής και γενικώς  δημιουργούν την εντύπωση χρήσης ή δοκιμής. 

Ο πελάτης δηλώνει ρητά και απερίφραστα ότι παραιτείται από το δικαίωμα της  υπαναχώρησης από την σύμβαση για οποιοδήποτε προϊόν κατασκευάσθηκε ή  παραγγέλθηκε ειδικά για τις ανάγκες του ή φέρει ειδικά τεχνικά ή σχεδιαστικά  χαρακτηριστικά, τα οποία ζητήθηκαν από τον ίδιο κατά την παραγγελία.

Σε περίπτωση επιστροφής με πρακτορείο/μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη, το  βάρος διακινδύνευσης, απώλειας, καταστροφής ή φθοράς του προϊόντος φέρει ο πελάτης μέχρι την παραλαβή του από την Εταιρία.